Engels BVBA
Sanitair - Verwarming - Ventilatie

Volledige sanitaire installaties voor nieuwbouw en renovaties


Sanitair comfort, onontbeerlijk in een moderne leefomgeving. Voor een perfecte, onderhoudsvriendelijke en complete sanitaire installatie is Engels bvba in Mechelen een uitstekende keuze: wc, badkamerinrichting, waterleiding, waterontharding, regenwaterrecuperatie, … . Al deze technieken hebben voor ons geen geheimen.

Hebt u een partner nodig voor de sanitaire installatie van uw nieuwbouwproject?

Wilt u de renovatie van uw badkamer, uw waterleiding? Of bent u op zoek naar de beste oplossing voor regenwaterrecuperatie? In al die gevallen kunt u een beroep doen op Engels BVBA in Mechelen, ook voor herstellingen en onderhoud. Thermostatische bad- en douchekranen zijn hier verkrijgbaar, prijzen op aanvraag, voor elk budget is er een gepaste kraan en sanitair toestel.

Waterbehandeling


Zacht en lekker water, zomaar uit de kraan?

Het water wat in België uit de kraan komt mag dan wel veilig en zuiver zijn volgens alle mogelijke strenge maatstaven, het bevat vaak veel kalk of andere onzuiverheden. Een goede waterbehandeling is in dat geval een uitstekende oplossing. Het kraantjeswater wordt beter drinkbaar en uw huishoudtoestellen gaan veel langer mee.


Engels bvba in Mechelen heeft  ervaring met installaties voor waterbehandeling: filtratie, ontharding, de combinatie waterontharding met drinkwaterfiltratie, antikalksystemen, doseerpompen,  warmwaterkringen, snelontkalking, …

Wilt u advies over waterbehandeling? Aarzelt u nog en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Engels bvba in Mechelen, wij geven u graag meer inlichtingen of een vrijblijvende prijsofferte.

Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, werken we alleen met de beste merken op de markt.Badkamerinrichting


Uw badkamer, een ruimte voor ontspannend comfort

Een badkamer is tegenwoordig meer dan een ruimte voor elementaire lichamelijke verzorging en hygiëne. Het is de plek bij uitstek waarrond zich in alle intimiteit te ontspannen.

Maar om er optimaal van te kunnen genieten moet uw badkamer u als gegoten zitten.

Tegenwoordig zijn er zoveel stijlen en modellen voor badkamerinrichting dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bent u in dat geval? Laat u dan adviseren door Engels bvba in Mechelen. Wij werken samen met de beste leveranciers in België voor badkamerinrichtingen en we hebben alle vakmanschap in huis om zelfs het meest gesofisticeerde badkamerproject tot een goed einde te brengen.

Het resultaat: een unieke badkamer, helemaal afgestemd op uw manier van leven, uw behoeften, uw smaak en uw stijl.


Regenwaterrecuperatie


Hemelwater, nuttig gebruikt

In België gebruikt ieder inwoner gemiddeld 135 l drinkwater per persoon per dag. De helft ervan is voor toepassingen waarvoor eigenlijk geen drinkbaar water nodig is. Daarom is het beter om voor die toepassingen regenwater te gebruiken.

Regenwater heeft een aantal voordelen. Het komt ‘gratis’ ‘uit de lucht’ vallen en het is vaak veel minder ‘hard’ of kalkrijk dan kraantjeswater. Daardoor hoeft u minder wasmiddelen nodig en hebben uw huishoudtoestellen minder last van kalkaanslag.

Voor volgende toepassingen is gefilterd regenwater ideaal: spoelwater in het toilet, besproeien van de tuin, wasmachine, schoonmaken, ...

Tegenwoordig is het in België verplicht om bij nieuwbouw en bij bepaalde renovaties een regenwaterput te installeren. In dat geval kan een installatie voor regenwaterrecuperatie op termijn een belangrijke besparing betekenen.

Engels bvba in Mechelen heeft  ervaring met installaties voor regenwaterrecuperatie. Denkt u dat zo’n systeem een goede oplossing is voor u? Twijfelt u nog en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.