Engels BVBA
Sanitair - Verwarming - Ventilatie


Centrale verwarming voor uw comfort, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie


Bij Engels bvba zit u goed voor alle installaties voor centrale verwarming, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Kiest u voor een systeem met aardgas? Wij kunnen een gepaste oplossing garanderen. Bovendien kunt u altijd een beroep doen op ons voor herstellingen en onderhoud.Centrale verwarming op aardgas: comfortabel, gemakkelijk en energiezuinig


Is er aardgasdistributie in de straat van uw bouwproject? Dan is centrale verwarming op aardgas zeker een interessante oplossing.

Comfortabel, gemakkelijk in gebruik en in onderhoud en bovendien zijn de nieuwe aardgasketels zeer efficiënt en energiezuinig.


Bij Engels bvba laten we niets aan het toeval over: onze technici en monteurs hebben alle vakkennis om de aardgasinstallatie volgens de regels van de kunst uit te voeren.

Als geregistreerde aannemer leveren we alle attesten en certificaten voor gasinstallaties af. Bovendien helpen wij u graag bij het aanvragen van de premies die u kunt krijgen bij de aankoop van een nieuwe aardgasinstallatie.


Hebt u iemand nodig voor het onderhoud of de herstelling van uw bestaande centrale verwarming op aardgas? Wilt u een renovatie of een uitbreiding van de installatie? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op ons.

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, werken we alleen met de beste merken op de markt.
 
Andere merken op aanvraag

Ventilatie voor een gezonde en prettige leefomgeving


De ventilatie in een woning of een kantoor is zeer belangrijk, hoewel die vaak stiefmoederlijk behandeld wordt. Ten onrechte, want uw gezondheid kan afhangen van een goede ventilatie, zeker in de sterk geïsoleerde woon- en werkruimten van tegenwoordig.

Bent u op zoek naar een efficiënt ventilatiesysteem, eventueel met warmterecuperatie? Dan bent u bij Engels bvba aan het juiste adres. Wij werken samen met Viessman en gebruiken vaak hun Vitovent-systeem, wat als één van de beste op de markt wordt beschouwd.

Denkt u dat zo’n systeem een goede oplossing is voor u? Twijfelt u nog en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!